BOEK


Teater Exces lanceerde het nieuwe fotoboek 'Teater Exces Op straat geboren en getogen'.
Het boek geeft een artistiek goed beeld van de Exces activiteiten gedurende de periode 1994 tot en met 2002. Een deel van de foto's komt uit het eigen archief, maar ook de fotografen van Color Art Photo leverden een belangrijke bijdrage.
De vijftien fotografen sloten zich tijdens de maand juni een dag lang samen met de acteurs van Exces op in het SMAK voor een intensieve fotosessie.
Het werd dus een artistiek boek met o.a. teksten van burgemeester Beke, schepen van cultuur Sas Van Rouveroij, schepen van feestelijkheden Daniƫl Termont, Gouverneur Balthazar, directeur van feestelijkheden Jan Schiettekatte.
Daar we het boek op een artistiek peil wilden houden zijn daar geen publicaties van sponsoren in voorzien.
We kregen wel een sponsoring van de provincie Oost-Vlaanderen, en onze dank daarvoor aan gouverneur Balthazar en de gedeputeerde van cultuur de heer Van Der Meiren.

Hoe bestellen? Het boek wordt ten koop aangeboden voor € 20
Men kan het afhalen op het secretariaat van Exces: Maaltebruggestraat 286, 9000 Gent
Men kan het ook bestellen door € 22,45 (boek + portkosten) te storten op rekeningnummer: BE 42 2900 2533 0054 met vermelding van naam en adres.
Bestellen kan ook telefonisch op het nummer: 09 329 86 00, per fax op het nummer: 09 329 07 45 of via e-mail: teater@exces.be

VIDEO

zie verschillende producties
zie alle fragmenten uit Exces-o-Droom uit Gentse Feesten 2012