Worden niet meer gespeeld


Zie alle creaties

FENIKS

Parade-act op stelten

Deze sierlijke, langbenige vuurvogels strijken bij (val-)avond óf overdag neer in de straten van je binnenstad, gemeente of op het terrein van je evenement.
Ze kibbelen om een goede plaats op een hoge zitstok of strijken voor een leuk en kort verblijf neer op het hoofd van een toeschouwer in de hoop een aai te krijgen op hun indrukwekkende kop.
Door middel van zacht, lieflijk gekir afgewisseld met luid gekrijs communiceren ze met elkaar en de toeschouwer.
Ze zoeken toenadering die uitmondt in een wervelende paringsdans, waarbij het hen omringende publiek al wel eens wordt ingesloten in de indrukwekkende, omvangrijke vleugels.
Na afronding van dit liefdesspel zetten deze herboren gevederde vrienden hun trektocht verder naar een volgende landings- of broedplaats.

Een straattheateract met een zeer hoge aaibaarheidsfactor, geschikt voor straat(theater)festivals, beurzen, recepties, promoties...

Daar de kostumering kan uitgerust worden met verlichting krijgt deze (parade-)act 's avonds of 's nachts een extra feeërieke toets.

Voor specifieke aanvragen contacteer het secretariaat


1 acteur 2 acteurs 3 acteurs
1 optreden 700 850 1000
2 optredens 900 1050 1200
3 optredens 1000 1150 1300


De vermelde richtprijzen zijn exclusief SABAM/BUMA, exclusief vervoerskosten ( 0,50/km van Gent H/T) en exclusief BTW (6%)